• Klantwaardering 9.3
  • Ambachtelijk bereide producten
  • Kwaliteit voor de beste prijs
  • Het lekkerste vlees thuis bezorgd

Runderhaas

€ 7.80

Toevoegen aan favorietenlijst

Levertijd: op woensdag, donderdag en vrijdag voor 15.00 uur besteld, de volgende dag bezorgd! Afhalen is mogelijk op dinsdag t/m zaterdag.

Bezorging kan door heel Zeeland. Check hier of wij ook bij u kunnen bezorgen.

Over het product

Runderhaas

De runderhaas, ook Tenderloin, haasbiefstuk of tournedos genoemd en is 40 dagen gerijpt. De Black Angus koe wordt 200 dagen graan gevoerd, dit zorgt voor een zachte en volle smaak van het vlees. De slager snijdt de runderhaas af op het gewenste gewicht.


Online bestellen

Bestel eenvoudig uw vlees online op Vleesbaas.com. Indien u woensdag, donderdag en vrijdag voor 15.00 uur een bestelling plaatst, bezorgen wij de volgende dag! Afhalen in ons pick-up point ‘De Poel’ is mogelijk van dinsdag t/m zaterdag.

Extra info

Producteigenschappen

Ingrediënten: 100% rundvlees
Herkomst: Ierland
Ras: Black Angus
Bewaaradvies: Koelkast (4°C): 2 dagen
Vriezer (-18°C): 3 maanden
Bereidingsadvies: De Black Angus Ossenhaas kan in de pan of in de oven bereid worden.

Als je de Black Angus Ossenhaas in de pan bakt, doe je een klein beetje vetstof in de pan. Wij gebruiken een combinatie van roomboter en olijfolie. We bakken de Black Angus Ossenhaas op hoog vuur om en om bruin, totdat de Black Angus Ossenhaas een mooie bruine kleur heeft. Vervolgens doen we de Black Angus Ossenhaas op 80 graden in de oven.

De Black Angus Ossenhaas is klaar als deze een kerntemperatuur van 48-50 graden heeft bereikt. Voeg naar smaak peper en zout toe.
Slager

Meer weten?

Bel 0113 - 22 09 48

dinsdag t/m vrijdag 08.30u - 18.00u
donderdag koopavond tot 20.00u
zaterdag 08.00u - 16.00u

Veelgestelde vragen